Onze merken

Een nieuwe aanhangwagen koopt u niet op één-twee-drie. Het is noodzakelijk dat u de verschillende opties goed wikt en weegt, zodat u uiteindelijk de aanhangwagen aanschaft die het beste aan uw noden en wensen voldoet.

Van bakwagens tot paardentrailers: bij Vermeir vindt u het allemaal. Ongeacht de toepassing die u zoekt, kunnen wij u zeker helpen aan de aanhangwagen die volledig past binnen het plaatje:

Bij Vermeir bieden wij heel wat merken aan, stuk voor stuk van topkwaliteit. Zowel voor de professionele gebruiker als de doe-het-zelver, in ons ruime aanbod vindt u vast wat u zoekt en nodig hebt.

Topmerken aanhangwagens onder 1 dak

In onze showroom vindt u alle merken terug die Vermeir verkoopt. Welke die vooraanstaande merken juist zijn? U vindt ze hier beneden allemaal op een rij!

Deze verschillende merken bieden allemaal aanhangwagens aan, in verschillende uitvoeringen. U kunt bij ons terecht voor:

  • geremde aanhangwagens;
  • ongeremde aanhangwagens;
  • enkelas-aanhangwagens;
  • dubbelas-aanhangwagens;
  • drieas-aanhangwagens.

De maximum toegelaten massa (MTM) varieert bovendien van 500 kg tot wel 3500 kg.

Bezoek onze uitgebreide showroom, wij staan u graag bij met advies omtrent het beste merk en model voor uw noden! Wenst u per mail of telefonisch al de nodige informatie? Aarzel niet en contacteer ons dan nu!