Aanhangwagens van Stema

Op zoek naar een kwaliteitsvolle aanhangwagen voor het transport van uw moto’s of andere voertuigen? Dan vindt u ongetwijfeld uw ideale partner in de aanhangwagens van Stema.

En niet alleen voor motortrailers, autotrailers of machinetrailers kan u beroep doen op Stema. Ook een bakaanhangwagen maakt deel uit van het gamma van Stema Aanhangers.

Stema: der Anhänger

Dat kwaliteit uiterst belangrijk is voor een aanhangwagen, hoeven wij u niet te vertellen. U moet zich namelijk steeds veilig voelen wanneer u de baan op gaat met uw aanhanger.

Daarom streven wij bij Vermeir naar het aanbieden van trailers die aan de hoogste normen voldoen, en door professionele fabrikanten worden geproduceerd.

En onder die professionele producenten kan u ook Stema Aanhangers rekenen.

Van huishoudproducten naar transportmiddelen

Het bedrijf Stema ontstond naar aanleiding van het einde van de Tweede Wereldoorlog nabij de stad Grossenhain in Duitsland. Toen ontwierp de fabriek voornamelijk wasketels, en dus geen aanhangers. Vervolgens kwamen ook ovens en wasmachines in het gamma.

Echter vanaf 1969 richtte Stema zich voornamelijk op de transportmarkt. De toenmalige technische directeur was namelijk liefhebber van kamperen, en zag de nood voor kwalitatief transport aanzienlijk groeien.

In 1969 liet hij dan ook de STEMA PKW-Anhänger ontwerpen. En zo startte vanaf 1970 de productie van verscheidene types aanhangers.

Vanaf 1974 verdeelde Stema Aanhangers ook naar het buitenland toe: de eerste aanhangwagens werden verkocht in België.

Het begin van een uitmuntende internationale handel.

De sleutelwoorden voor aanhangwagens van het merk Stema:

  • Eigen productie
  • Kwalitatief & functioneel
  • Praktisch & mooi
  • Oog voor de noden van de consument

Productie van aanhangwagens

De aanhangwagens van Stema worden volledig in-house geproduceerd. Naast een veilige, degelijke en kwaliteitsvolle aanhangwagen, staat ook functionaliteit en uitzicht centraal bij het ontwerp van nieuwe modellen.

Maar ook de wensen en noden van de consument hoeven daar niet voor onder te doen. Een nieuw model komt pas op de markt als het productieteam ervan overtuigd is dat de aanhanger voldoet aan wat de consument echt nodig heeft.

De modellen

Ongeacht welk transport van voertuigen, in het gamma van Stema vindt u het allemaal. Liever een aanhangwagen voor materiaal te vervoeren? Geen probleem, dan heeft u de keuze uit de kwalitatieve bakaanhangwagens van Stema Aanhangers!

Ontdek hier de verschillende modellen:

  • autotrailers
  • motortrailers
  • bakaanhangwagens

De meeste aanhangwagens vindt u in verschillende uitvoeringen: enkelas, dubbelas, geremd, ongeremd.

Graag wat meer informatie over de specificaties van de verschillende aanhangwagens? Neem gerust contact op. Wij helpen u graag verder! Ook in onze showroom staan wij u graag bij met professioneel advies op maat.