Aanhangwagens van Saris

Een groot aandeel van de aanhangwagenmarkt wordt ingenomen door Saris Aanhangwagens. En dat komt onder andere door het grote gamma aanhangers en uitgebreide assortiment aan accessoires. En de kwaliteitsvolle productie werkt dit alleen maar in de hand.

Saris works for you

Met de kennis van een hoefsmederij uit 1913, stampten Henny en Ferry Saris in 1959 het familiebedrijf Saris Aanhangwagens uit de grond. Sindsdien onderging het bedrijf heel wat uitbreidingen: van een oppervlakte van 10.000 m² naar 50.000 m².

En de verdeling beperkt zich niet enkel tot de BeNeLux, maar ook Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Denemarken, Finland en Israël maken deel uit van het dealernetwerk. De kernwaarden voor aanhangwagens van het merk Saris:

  • Toewijding
  • Samenwerking
  • Vakmanschap
  • Duurzaamheid
  • Betrouwbaarheid

Vóór en dóór vakmensen

De basis van iedere aanhangwagen, die ontstaat uit een goed doordacht design, waarbij detail en vormgeving enorm belangrijk zijn. Volgens gecertificeerde processen gaat Saris Aanhangwagens vervolgens aan de slag om van de beste materialen kwaliteitsvolle producten te produceren.

Bovendien innoveren de vakmensen van Saris voortdurend. Op basis van ervaring, expertise en vakmanschap wordt continu op verbetering ingezet, om betrouwbare producten te leveren. En dat doet het bedrijf al 60 jaar.

Het doel? Bergen verzetten met uw aanhangwagen van Saris. Zowel voor de particulier als voor de professional.

Een Saris Aanhangwagen, daarop kan u bouwen

Waarom de aanhangwagens van Saris nu zo betrouwbaar zijn?

  • Onderdelen zijn gemakkelijk te vervangen in geval van schade of slijtage.
  • 2 + 1 jaar garantie.
  • De aanhangwagens voldoen aan de strenge ISO-9001-normen en beschikken over de nodige Europese goedkeuringen.
  • Een optimale balans door doordachte constructies en lichte materialen van de hoogste kwaliteit.

De modellen

De toepassingen van Saris Aanhangwagens zijn talrijk. In het ruime assortiment van verschillende modellen vindt u ongetwijfeld wat u zoekt: een aanhangwagen volledig afgestemd op uw noden.

De aanhangwagens van Saris worden bovendien in verschillende uitvoeringen geproduceerd: enkelas, dubbelas, geremd, ongeremd.

De specificaties van iedere aanhanger afzonderlijk verschillen dan ook. Vragen over de verschillende modellen stelt u best aan één van onze medewerkers. Dat kan telefonisch of via ons contactformulier. Liever een persoonlijk gesprek over uw noden? Kom langs in onze showroom voor advies op maat van onze professionals.