Aanhangwagens van Hulco

Wanneer u professionele aanhangwagen zegt, dan zegt u Hulco Trailers. En dat merkt u meteen wanneer u met een aanhangwagen van Hulco rijdt: kwalitatief én veilig. Bij professioneel gebruik worden aanhangwagens veelvuldig en onder heel uiteenlopende omstandigheden gebruikt. En dat weet Hulco Trailers maar al te goed.

Hulco: topkwaliteit en functionaliteit

Met als doel aanhangwagens produceren voor de professionele markt, opende Hulco Trailers in 2003 zijn deuren in Tilburg (Nederland). Al snel groeide het bedrijf als dusdanig, dat een verhuis onvermijdelijk was. De explosieve groei zorgde namelijk voor een aanzienlijk plaatstekort op de locatie in Tilburg.

Het resultaat? Een nieuwe locatie in Bad Bentheim (Duitsland). En hier speelt Hulco in op de groei van het bedrijf: met voldoende ruimte kan de organisatie nog heel wat groeien, wat ook verwacht wordt. De sleutelwoorden voor aanhangwagens van het merk Hulco:

  • kwaliteit
  • veiligheid
  • gebruiksgemak

Productie van aanhangwagens

In de moderne fabriek in Duitsland vindt het volledige productieproces plaats: van ontwerp tot afwerking. En dat met de meest geavanceerde technieken!

Hoe Hulco Trailers te werk gaat bij het produceren van een kwalitatieve aanhangwagen? Volgens een zorgvuldig uitgewerkt stappenplan.

  1. Ontwerp: op basis van een 3D-tekening.
  2. Goedkeuring: volgens de Europese normen.
  3. Productie: staalbewerking, lassen, verzinken, montage.
  4. Transport: Hulco levert zelf af aan dealers in heel Europa.

De modellen

Heeft u een machine transporter of plateau aanhangwagen nodig voor professioneel gebruik? Dan vindt u vast wat u zoekt in de modellen van Hulco Trailers. Onderstaande modellen maken het verplaatsen van minigravers alsof het niets is: uw gemak, onze zorg.

De aanhangwagens zijn beschikbaar in drie uitvoeringen, namelijk enkelas, dubbelas en drie-as. Alle diepladers zijn standaard uitgerust met een zeer sterke oprijklep.

Wilt u graag hulp bij het uitkiezen van de machine transporter die perfect bij uw noden aansluit? Neem dan gerust contact op met ons, wij helpen u graag verder.

Liever een persoonlijk gesprek om te bespreken wat u juist zoekt in een aanhangwagen? Geen probleem. Spring binnen in onze showroom, dan bekijken we samen met u de mogelijkheden.