Aanhangwagens van Cheval Liberté

Cheval Liberté is één van de hoogstaande merken in paardentrailers die we bij Vermeir aanbieden. We zetten even alle kenmerken voor je op een rij.

Cheval Liberté: comfort en gebruiksgemak

Cheval Liberté maakt al sinds 1995 paardentrailers van hoogstaande kwaliteit. Het is een Frans merk dat ondertussen is uitgegroeid als één van de grootste spelers binnen paardentrailers. Ze staan bekend voor hun robuust frame en elegant design. Comfort, veiligheid en gebruiksgemak is waar ze voor staan.

Cheval Liberté: kenmerken van de paardentrailers

Om veiligheid en comfort te waarborgen hebben de paardentrailers van Cheval Liberté een aantal unieke kenmerken:

  • De achterklep is laag bij de grond. Op die manier genieten de paarden van een lage instap. Dat vergemakkelijkt het laden en lossen.
  • De Pullman-2 vering zorgt ervoor dat de wielen onafhankelijk van elkaar bewegen. Dit maakt dat de trailer erg zacht rijdt en toevoegt aan comfort voor paarden én chauffeur.
  • Over het algemeen zijn de paardentrailers van Cheval Liberté uitgerust om zo zacht mogelijk te rijden. Comfort en luxe, zonder schokken.

Wil je graag meer informatie over de paardentrailers van Cheval Liberté die we aanbieden? Neem contact op, dan helpen we je met veel plezier verder!

De modellen: