Aanhangwagens van Anssems

Eén van de bekendste spelers op de markt is Anssems Aanhangwagens. In het grote gamma aan aanhangwagens vindt u ongetwijfeld waarnaar u op zoek bent. Bovendien kan u er ook van op aan dat u met Anssems steeds een kwaliteitsvolle aanhangwagen aanschaft. En dat komt door continue innovatie en automatisering, die Anssems Aanhangwagens namelijk steevast hoog in de ranking houden.

Anssems, dat is A-kwaliteit

Ondanks de verschillende fabrieken in Nederland, Duitsland en Frankrijk, blijft Anssems een familiebedrijf in hart en nieren. De familiewaarden staan dan ook hoog aangeschreven bij alle medewerkers. Een no-nonsense aanpak staat hierbij centraal.

Met een passie voor aanhangwagens

Anssems Aanhangwagens streeft naar breed inzetbare en duurzame aanhangwagens. Al sinds 1977 staan zij in voor de ontwikkeling tot de productie van kwaliteitsvolle aanhangwagens met royale standaarduitvoering en een rijkelijk aanbod aan accessoires.

Het assortiment aanhangwagens is dan ook heel breed: voor iedere transportoplossing vindt u in het gamma van Anssems de gepaste aanhanger. De sleutelwoorden voor aanhangwagens van het merk Anssems:

  • Eigen ontwerp
  • Betrouwbaar
  • Voortreffelijke productie
  • Kwaliteitsvol resultaat
  • Familiewaarden voorop

Productie van aanhangwagens

Hoe ze dat verwezenlijken? Door de ontwerpfase volledig af te stemmen op de mogelijkheden van de productiefase. Zo zorgen lasersnijmachines en lasrobots voor een nauwkeurige productie tot op de millimeter. Een vast stappenplan maakt vervolgens een soepel montageproces mogelijk.

De modellen

Ongeacht de toepassing, Anssems biedt het aan. U heeft dan ook een ruime keuze uit verschillende modellen, volledig afgestemd op uw noden.

De meeste aanhangwagens vindt u in verschillende uitvoeringen: enkelas, dubbelas, geremd, ongeremd.

Voor de specificaties van iedere aanhanger afzonderlijk neemt u best contact op met ons. Wij helpen u graag verder! Ook in onze showroom staan wij u graag bij met professioneel advies op maat.