Ga jij geregeld de baan op met je paard? Dan wens je je paard ongetwijfeld een aangenaam transport toe.

En dat is niet zo vanzelfsprekend.

Niet veel paardentrailers beschikken namelijk over een gelijkaardige vering als een auto, met een hobbelige rit tot gevolg.

Een stressloos vervoer voor je paard? Met de PULLMAN 2-vering ondervindt je paard een minimum aan schokken. Zo maak je van iedere tocht een aangename ervaring, zowel voor jou als voor je paard.

Onafhankelijk veersysteem

Het PULLMAN 2-veersysteem bestaat uit vier gegalvaniseerde stalen draagarmen die onafhankelijk geveerd zijn. De onafhankelijk verende wielen zorgen voor een sublieme rijervaring.

De draagarmen beschikken ook over vier schokdempers, net als bij auto’s. Dit maakt rijden op een oneffen wegdek heel wat aangenamer.

De spiraalveren in combinatie met de schokdempers, reduceren en absorberen maximaal de schokken veroorzaakt door een hobbelige rijbaan. Zowel de bestuurder als de paarden ervaren op die manier een minimum aan schokken.

De aanhangwagen lijkt als het ware te ‘zweven’ over de grond.

Door het zeer stabiele en soepele rijgedrag van de aanhangwagen, zal je bovendien een verlaagd brandstofverbruik hebben. Ideaal, niet?

Verlaagd chassis

Met de aanwezigheid van de PULLMAN 2-vering, is het vooraanstaande merk Cheval Liberté de ideale keuze voor transport van je paard(en).

Als enige producent die het chassis uit één stuk zowel ontwerpt als vervaardigt, maakt Cheval Liberté veranderingen mogelijk.

Dé grootste verandering is een verlaagd chassis. Dit brengt het gewicht van de aanhangwagen zo laag mogelijk bij de grond, wat een stabiel en veilig gevoel voor jou en je paard geeft.

Hoe lager bij de grond, hoe stabieler. Het zwaartepunt bevindt zich dan namelijk dichter bij het wegdek.

Met een vloerhoogte van slechts 30 cm zonder opstaande wanden, loopt je paard zonder problemen de paardentrailer in en uit. Zeker niet onbelangrijk wanneer je nadenkt over het kopen van een aanhangwagen voor je paard(en).

Uitstekende stabiliteit

Met het verlaagde chassis heeft je paard op slag een stabielere rijervaring. In plaats van een aparte wagen met trailer, creëer je het gevoel met slechts één voertuig rond te rijden.

Ze vormen één geheel, met een minimum aan schokken. De putten in het wegdek en de verkeersdrempels zijn nauwelijks voelbaar.

Veilig transport voor je paard

Als paardenliefhebber weet je ongetwijfeld dat te veel stress helemaal niet goed is voor je paard.

Met de PULLMAN 2-vering beperk je die stress tot een minimum. Dat is niet alleen goed voor de gezondheid van je paard, maar ook voor jouw rijervaring.

Met onrustige paarden ondervind je namelijk ook nadelige invloeden op het rijgedrag en de stabiliteit van de paardentrailer.

Paardentrailers bij Vermeir

In ons ruime aanbod vind je ook heel wat paardentrailers.

Van het voorname merk Cheval Liberté bieden wij de Touring Country, Gold 1, Gold 2, en sinds kort ook de Gold 3 aan.

Dit zijn stuk voor stuk uiterst kwalitatieve paardentrailers die het gemak van je paard naar een veel hoger niveau brengen.

De sleutelwoorden van onze paardentrailers met PULLMAN 2-vering?

  • comfortabele rijervaring
  • stabiliteit
  • evenwicht
  • veiligheid

Meer weten over de PULLMAN 2-vering? Ontdek het in dit filmpje.

Onderhoud

Paardentrailers met een PULLMAN 2-vering moeten ook af en toe gecontroleerd worden voor een optimale gebruikservaring.

Het is dan ook geen overbodige luxe om ze jaarlijks binnen te brengen voor onderhoud en nazicht. Alleen zo ben je zeker dat je altijd weer veilig op je bestemming geraakt met je paard.

Ook daar kan Vermeir je bij helpen, want ook onze dienst na verkoop is uitstekend.

Ook gesloten aanhangwagen met PULLMAN 2-vering

Heb je geen paarden, maar vervoer je geregeld breekbare zaken?

Ook dan is een PULLMAN 2-vering uitermate interessant.

De gesloten aanhangwagens van Debon bieden hiervoor de ideale oplossing. Met dezelfde PULLMAN 2-vering, zal je lading heel wat minder schokken en bewegingen moeten incasseren.

Ideaal voor het transport van al fragiele voorwerpen.

En dat is uniek, want geen enkele andere fabrikant voorziet dergelijke veringen voor gesloten aanhangwagens.Ben je geïnteresseerd in een paardentrailer meer PULLMAN 2-vering? Neem dan nu contact op, of kom langs in onze toonzaal en laat je verder helpen door onze experts.

CONTACTEER ONS
Frank Vermeir
Zaakvoerder aanhangwagens Vermeir

Frank Vermeir zaakvoerder aanhangwagens Vermeir