Onze plateau aanhangwagens

U moet regelmatig lange materialen zoals ladders, balken of buizen vervoeren en u wilt dit op een veilige manier doen?

Dan is een plateau aanhangwagen een beste inverstering.

Wat is een plateau aanhangwagen

Een plateau aanhangwagen is een aanhangwagen met een groot laadvermogen. Dit komt omdat de laadvloer zich boven de wielen bevindt. Op die manier wint u aan beide kanten van de aanhangwagen aan ruimte.

Bovendien is het bij een plateau aanhangwagen mogelijk om het achterbord en/of voorbord neer te klappen, waardoor er nog extra ruimte ontstaat en het laden en lossen zeer gemakkelijk gaat.

Modellen plateau aanhangwagen

Plateau aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en variëren in MTM (maximum toegelaten massa) van 750kg tot 3500kg:

  • geremde plateau aanhangwwagens
  • ongeremde plateau aanhangwagens
  • enkelas plateau aanhangwagens
  • dubbelas plateau aanhangwagens
  • drieassige plateau aanhangwagens

Daarnaast zijn er veel verschillende opties zoals bijvoorbeeld neuswiel, verlaagd onderstel, ladderrek, opzetborden, geïntegreerde oprijplaten, loofrek, vlakzeil, enzovoort.

Waar u ook voor kiest, een plateau aanhangwagen is robuust en kan de nodige draagkracht aan.

Onderhoud van uw plateau aanhangwagen

Een regelmatig onderhoud zorgt voor een langere levensduur van uw plateau aanhangwagen en optimale veiligheid wanneer u aan het verkeer deelneemt. Hierdoor raden wij aan om jaarlijks een onderhoud van uw plateau aanhangwagen te voorzien.

In onze uitgeruste werkplaats controleren en onderhouden wij uw plateau aanhangwagen op alle belangrijke aspecten, zodat deze ook perfect in orde is voor de technische keuring. U kunt rekenen op onze jarenlange ervaring.

Plateau aanhangwagens bij Vermeir

Onze plateau aanhangwagen zijn van de merken AnssemsEduard en Saris.

In onze showroom in Wezemaal hebben wij een grote voorraad waar u de verschillende modellen en merken kunt bekijken. Een snelle levering is hierdoor ook geen probleem!

Bezoek onze showroom voor uitgebreid advies. Wenst u liever op voorhand al per mail of telefonisch de nodige informatie?

Contacteer ons dan nu!