Onze paardentrailers

Heeft u paarden staan? Dan zal u die in de toekomst hoogstwaarschijnlijk eens moeten verplaatsen. Het vervoeren van paarden is echter niet even vanzelfsprekend als het vervoeren van materiaal. De eerste de beste trailer zal niet volstaan.

De professionele paardentrailers van Vermeir bieden u hiervoor de ideale hulp.

Wat is een paardentrailer?

Een paardentrailer is hét transportmiddel bij uitstek voor uw paarden. Paardentrailers zijn gesloten aanhangwagens speciaal voorzien voor het transport van paarden door een opvallend hoog dak en voldoende openingen voor frisse lucht.

In het alledaags straatbeeld zie je steeds vaker paardentrailers op de weg. De paardensport is erg populair, en het gemak en de luxe van een dergelijke trailer wordt niet onderschat.

Cheval Liberté

Bij Vermeir kiezen wij altijd voor kwaliteit en daarom vindt u bij ons uitsluitend de Cheval Liberté, een gekende, kwaliteitsvolle en zeer paardvriendelijke trailer, ontwikkeld door Denis Rulquin, een professional in de paardensport.

Dankzij een verlaagd chassis, ligt de bodem van deze trailer zo laag mogelijk bij het wegdek wat een stabiel en veilig gevoel voor uw paard creëert. Daarnaast kan uw paard zo gemakkelijk de trailer betreden. Bovendien bewegen de wielen onafhankelijk van elkaar met de pullman 2-vering. Dit maakt de rit voor uw paard een stuk aangenamer.

De drie populairste modellen zijn van Cheval Liberté zijn:

Sirius

Bij Sirius is de luxe voor het paard niet weg te denken.  Sirius paardentrailers zorgt ervoor dat je paard vooe licht, lucht en ruimte heeft.  Met de langere trailer dan andere trailermerken zal je paard zonder angst instappen in een Sirius paardentrailer. Zo is kan je bij de meeste Sirius trailers een voorgevormde borststang krijgen uit een zacht materiaal, dit geeft meer ruimte en stabiliteit voor je paard.

De vloer bestaat ui 22mm polypropyleen .  PPl alu + ppl + alulaag.  De rubbere mat 8mm dikte , waarvan in het idden een geweven linnen laag.

Een pluspunt van een Sirius paardentrailer is de zadelkamer rechts en de deur/vluchtweg links.  Met de deur links is het laden van het paard veel makkelijker om uit te stappen en ook een vluchtweg in noodsituaties.

Je ziet alleen maar voordelen bij een Sirius trailer.

De drie polulairste modellen van Sirius zijn:

U kunt u hier lezen waar u allemaal rekening mee dient te houden bij de aankoop van een paardentrailer.

Onderhoud van uw paardentrailer

Wij raden u ten zeerste aan om jaarlijks met uw paardentrailer op onderhoud te gaan. Zo verlengt u de levensduur, staat u in voor optimale veiligheid voor uw paard en voorkomt u eventuele kosten en/of schade.

In onze eigen werkruimte met een speciale remmentestbank voorzien wij uw paardentrailer van een volledige controle en onderhoud.

Onze diensten houden dus niet op na verkoop. Dat maakt ons de ideale partner voor uw zoektocht naar een paardentrailer. Met ons deskundig advies helpen wij u aan de paardentrailer die het best aan uw noden voldoet.

Breng een bezoekje aan onze toonzaal, en kom met uw eigen ogen ons uitzonderlijk grote gamma bekijken.

Wenst u eerst per email of telefonisch contact op te nemen? Contacteer ons dan nu!