Onze motortrailers

U plant een vakantie waarin u regelmatig op pad wil met de motor, een reisje naar Spanje, Frankrijk, Italië…

Maar met twee op de motor én een hoop bagage dat mee moet, niet evident natuurlijk!

Een goede oplossing hiervoor is uw motoren vervoeren met een motortrailer. Zo neemt u alles makkelijk mee op vakantie, komt u uitgerust aan en kunt u, eens daar, volop genieten van de vrijheid van uw motor.

Wat is een motortrailer

Uiteraard is een motortrailer niet enkel geschikt voor vakantietrips. Ook wanneer u regelmatig uw motor wenst te vervoeren, voor bijvoorbeeld motorwedstrijden, is deze aanhangwagen het geschikte model.

Een motortrailer is een aanhangwagen met een verlaagd chassis en voorziet op de laadvloer goten waar de motor in geplaatst kan worden.

Motortrailer bij Vermeir

Wij bieden motortrailers van het merk Stema.

Deze motortrailers zijn geschikt voor het vervoeren van 1, 2 of 3 motoren. Er zijn geremde en ongeremde modellen, variërend van 750kg tot 1300kg MTM (maximum toegelaten massa).

De motortrailers van Stema zijn gemaakt van een sterk en robuust chassis en voorzien voldoende fixpunten om uw motor(en) stevig vast te zetten. Zo kunt u deze veilig vervoeren.

Onderhoud van uw motortrailer

Wij raden aan een jaarlijks onderhoud van uw motortrailer te voorzien. Een regelmatig onderhoud zorgt voor een langere levensduur van uw motortrailer en voorkomt onveilige situaties in het verkeer.

U kunt rekenen op onze jarenlange ervaring voor het onderhoud van uw motortrailer. Alle onderhoudsbeurten gebeuren in onze eigen werkruimte waar we een speciale remmentestbank voor aanhangwagens hebben.

Wenst u meer informatie over ons gamma motortrailers? Spring op uw moto en breng een bezoekje aan onze showroom in Wezemaal.

Wij staan klaar om u uitgebreid te informeren. Wij beschikken ook over een grote voorraad, waardoor u onze motortrailers meteen kunt bekijken én uittesten.

Wenst u nu per mail of telefonisch al de nodige informatie?

Contacteer ons dan nu!