Onze machinetransporters

Heeft u geregeld vervoer nodig voor allerhande voertuigen? Met een machinetransporter hoeft u niet meer met de handen in het haar te zitten. Dankzij deze aanhangwagen brengt u in een handomdraai en met weinig moeite uw machines van plaats A naar plaats B.

Wat is een machinetransporter

Een machinetransporter is vergelijkbaar met een autotrailer. Deze is namelijk ook een open aanhangwagen, waarop voertuigen geplaatst kunnen worden. Deze transporters zijn laag bij de grond, wat ze uitermate geschikt maakt voor het oprijden van voertuigen en/of machines.

Bij machinetransporters heeft u de keuze tussen oprijkleppen of een oprijplaat. Beiden bieden de eigenaar de mogelijkheid om snel en gemakkelijk het voertuig op de aanhanger te rijden.

De modellen

Bij Vermeir kan u steeds terecht voor een kwalitatieve machinetransporter. Wij verdelen de merken HulcoSaris Magnum en Twintrailer. Deze drie vooraanstaande merken beschikken elk over een aantal verschillende modellen, telkens met hun eigen voordelen.

De Twintrailer is hierbij niet uw typische machinetransporter, omdat deze aanhangwagen ook als kipper kan dienen.

Onderhoud van uw machinetransporter

Gaat u regelmatig op verplaatsing met uw machinetransporter? Vergeet dan zeker het jaarlijkse onderhoud niet. Geen verplichting, maar wij raden het onze klanten steevast aan. Waarom? Op die manier kan u gemakkelijk onnodige kosten/schade voorkomen én zet u veiligheid voorop.

In ons eigen werkatelier kunnen wij de jaarlijkse controle en onderhoud voor u uitvoeren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele mankementen.

U begrijpt het al, voor een machinetransporter bent u bij Vermeir aan het juiste adres. In onze showroom helpen onze experts u bij het uitzoeken van de ideale aanhangwagen voor uw noden.

Wenst u graag per mail of telefonisch al de nodige informatie? Neem dan nu contact op!