Onze bagagewagens

U gaat op autovakantie met uw gezin!

Wat moet er mee? Tent, valiezen, buggy, klapstoelen, tafel, speelgoed, fietsen, kookvuur, frigobox, luchtmatras,… Oei, de autokoffer is veel te klein.

Met een bagagewagen van Vermeir zal er alvast geen plaatsgebrek meer zijn!

Wat is een bagagewagen

Een bagagewagen kunnen we het best omschrijven als een tweede koffer. Het zijn aanhangwagens voorzien van een deksel met gasveren. Deze bieden u dus een zee van extra opslagruimte en ook aan de buitenkant kunt u met een bagagewagens extra ruimte creëren. De deksels zijn namelijk standaard voorzien van een imperiaal voor het laden van nog allerhande bagage.

Daarnaast kunt u bovenop het deksel van de bagagewagen ook dwarsstangen en fietsendragers monteren. Zo neemt u ook uw fietsen mee op vakantie!

Een bagagewagen is zeer onderhoudsvriendelijk omwille van de zijwanden uit aluminium of verzinkte staalplaat.

Bagagewagen afsluiten

Bagagewagens zijn volledig afsluitbaar:

  • Hierdoor kunt u bagage veilig in de aanhangwagen laten. Door de afsluitbare klep is uw bagage beschermt tegen diefstal.
  • Regen, wind of storm is ook geen probleem met een bagagewagen. De deksel zorgt ervoor dat uw lading altijd droog op de plaats van bestemming aankomt

Uitrusting bagagewagen

Onze bagagewagens zijn standaard uitgerust met 13 duims banden. Dit maakt ze geschikt om mee te nemen op vakantie en ook langere afstanden naar bijvoorbeeld Spanje, Frankrijk, Duitsland, enzovoort zijn geen probleem. Als extra zekerheid kunt u opteren voor een reservewiel voor de lange afstanden.

Bagagewagen is multi-inzetbaar

Heeft u uw bagagewagen niet nodig om op vakantie te gaan, dan maakt u in een handomdraai van uw bagagewagen een stoere werkkracht. Klik hiervoor simpelweg het deksel van de bagagewagen en gebruik deze zo als transportmiddel voor uw klusjes in huis of in de tuin.

Onderhoud van uw bagagewagen

Wij raden aan een jaarlijks onderhoud van uw bagagewagen te voorzien, liefst voordat u op verlof vertrekt. Zo gaat u veilig op pad en gaat uw bagagewagen het langst mee. Een onderhoudsbeurt van uw bagagewagen gebeurt in onze eigen werkruimte waar we een speciale remmentestbank voor aanhangwagens hebben.

Voor de uiterst functionele bagagewagen bent u bij Vermeir aan het juiste adres. Wij verkopen bagagewagens van het merk Anssems. Breng een bezoek aan onze showroom in Wezemaal om de bagagewagens in verschillende maten en gewichten te bekijken.

Wenst u nu per mail of telefonisch al de nodige informatie? Contacteer ons dan!