Onze aanhangwagens

Bagagewagens

Een bagagewagen kunnen we het best omschrijven als een tweede koffer. Het zijn aanhangwagens voorzien van een deksel met gasveren.

Bakwagens

Bakaanhangwagens komt u het meest in het straatbeeld tegen. Veel particulieren schaffen deze aanhangwagen aan voor regelmatig huis- en tuingebruik.

Plateau aanhangwagens

Een plateau aanhangwagen is een aanhangwagen met een groot laadvermogen. Dit komt omdat de laadvloer zich boven de wielen bevindt.

Kipper aanhangwagens

Een kipper is een aanhangwagen die de mogelijkheid heeft om de laadvloer achterwaarts te kiepen. Het kiepen kan bij sommige modellen kippers zelfs aan drie zijdes.

Gesloten aanhangwagens

Een gesloten aanhangwagen is de meest veelzijdige aanhangwagen op de markt. Deze aanhangwagen is ideaal voor het vervoeren van spullen die veel ruimte in beslag nemen en gevoelige en kostbare transporten.

Machinetransporters

Een machinetransporter is vergelijkbaar met een autotrailer. Deze is namelijk ook een open aanhangwagen, waarop voertuigen geplaatst kunnen worden

Autotrailers

Een autotrailer is een aanhangwagen die gebruikt wordt voor het vervoeren van auto’s of andere voertuigen.

Plooibare aanhangwagens

Deze aanhangwagen is door een draaibeweging aan de winch, die op de dissel gemonteerd is, heel gemakkelijk op te vouwen.

Motortrailers

Een motortrailer is een aanhangwagen met een verlaagd chassis en voorziet op de laadvloer goten waar de motor in geplaatst kan worden.

Paardentrailers

Een paardentrailer is hét transportmiddel bij uitstek voor uw paarden. Paardentrailers zijn gesloten aanhangwagens speciaal voorzien voor het transport van paarden door een opvallend hoog dak en voldoende openingen voor frisse lucht.