Brian James plateau aanhangwagens

Brian James is al jaren een begrip in diverse soorten aanhangwagens. Ook hun plateau aanhangwagens zijn echt top of the bill.

Brian James aanhangwagens: CarGo Connect

Met een robuust frame, grote laadmogelijkheden en strak uiterlijk zijn deze aanhangwagens een uitstekende keuze. In onze assortiment Brian James plateau aanhangwagens vind je de CarGo Connect, een flexibele trailer voor het vervoer van goederen en voertuigen.
Elke beschikbare optie kan worden toegevoegd of verwijderd op ieder moment: het moment van aankoop of later. Nog een paar kenmerken:

  • De levensduur van de chassis en de componenten zijn gegarandeerd voor jaren;
  • Diverse combinaties van assen en banden zijn beschikbaar voor vrijwel iedere gewenste transportoplossing. Inclusief nieuwe 195/60×12 banden met versterkte zijwang.
  • De standaardfuncties zorgen ervoor dat de CarGo Connect net zo capabel kan zijn in het laden en vervoeren van supercars als tractoren of grasmaaiers. Maar door een opbouw naar je wens, kan de CarGo Connect weer omgetoverd worden voor het vervoeren van allerlei materialen.

In het kort: dit is DE professionele trailer.

Heb je nog vragen over de Brian James plateau aanhangwagen? Kunnen we je ergens mee helpen? Laat ons iets weten of kom een kijkje nemen in onze showroom!

DE MODELLEN:

> CarGo Connect