Kipper aanhangwagens

Welke kipper aanhangwagen u ook kiest aanhangwagens Vermeir heeft enkel sterke, bijna onverwoestbare modellen. Onze kippers zijn bestand tegen de zwaarste lasten, de meeste extreme omstandigheden en het ruwste terrein. De kipper is verkrijgbaar in manuele of elektrische bediending, in enkel of dubbelas en van 1400 kg tot en met 3500 kg. Zand, stenen, grind, tuinaarde en bouwafval, de robuste kipaanhangwagen van Vermeir heeft er geen enkele moeite mee. Ook niet met het ontladen trouwens. U kipt de laadbak omhoog en de lading schuift precies waar u het hebben wilt, dankzij het driezijdige kipsysteem. Met zijn aluminium borden rondom en zijn stalen vloerplaat is uw kipper in een handomdraai weer schoon. Klaar voor de volgende werf!
Snelle levering van uw kipper is voor aanhangwagens Vermeir geen probleem, want wij hebben steeds een zeer grote voorraad van kippers is stock. Dus zeker de moeite om eens naar onze kipaanhangwagens te komen kijken.

ONZE MERKEN:

Anssems driezijdige kipper KSX grote kiephoek > ANSSEMS Saris kipper PK Royal Giant > Saris Twintrailer met loofrek 350M grote kiephoek > Twintrailer