Bakwagens

Bij Vermeir vindt u bakwagens van de merken Anssems, Saris en P-Trailer. De bakwagen is de aanhangwagen die men het meest in het straatbeeld tegenkomt omdat hij zeer veel door particulieren wordt aangeschafd voor huis en tuin gebruik.
Ook professionele gebruikers kiezen vaak voor de bakwagen omdat deze veelzijdig inzetbaar is, dankzij zijn handige lage laadvloer die tussen de wielen zit. De bakaanhangwagen is verkrijgbaar in geremde en ongeremde versie, enkel of dubbelas, in hout of aluminium en van 500 kg tot 3500 kg. Er zijn vele opties mogelijk nl. vlakzeil, huif, loofrek, oprijplaten, reservewiel en asschokbrekers. Saris bakaanhangwagen is al eerste op de markt met bindogen in de laadvloerruimte. Je ziet het …. de bakaanhangwagen is een aanhangwagen voor jan en alleman waarmee je om het even welke klus zo klaart!

ONZE MERKEN:

Anssems GT750 bakwagen enkelas ongeremd > Anssems P-trailer bakwagen dubbelas ongeremd > P-Trailer > Saris Stema enkelas ongeremde bakaanhangwagen REX > STEMA Walltrailer opplooibare aanhangwagen rechtopstaand zijzicht > WALLTRAILER